PARTNER VAN
Investment Federatie Holland. Zij bemiddelen als broker in vastgoedprojecten en brengen verkopers / eigenaars en investeerders in vastgoed bij elkaar. IFH werkt in een netwerk van specialisten op het gebied van Bedrijfsmatig Onroerend Goed (BOG) en heeft namens investeringsmaatschappijen voor Europese zoekopdrachten:
- Winkelcentra
- Bouwmarkten
- Business Hotels 4-5 *****
- Logistieke Centra
- Bedrijfsgebouwen
- Appartementprojecten
- Energieprojecten (Solar nl Windprojecten)

DIENSTVERLENING
Vermogensbeheer/-advies
Wij onderhouden intensieve contacten met gerenommeerde vermogensbeheerders en -adviseurs. Door middel van uitgebreid onderzoek geven wij een onafhankelijk antwoord op de vraag of uw belegd vermogen momenteel het maximale rendement oplevert. Uw individuele wensen en richtlijnen zijn hierbij het uitgangspunt. De gemaakte beleggingskeuze voeren wij niet zelf uit. Hiervoor begeleiden wij u naar de voor u meest geschikte vermogensbeheerder/-adviseur.

Financiële planning
Een persoonlijk financieel plan omvat een zeer uitgebreid scala aan spaar-, beleggings,- financierings-, en verzekeringsmogelijkheden. Hierbij moet ook rekening gehouden worden met wisselende economische omstandigheden. Uw financiŽle zaken kunnen vandaag prima geregeld zijn, terwijl ze volgende week eigenlijk gewijzigd zouden moeten worden. Wij houden uw financiŽle huishouding op verzoek tegen het licht en gaan grondig na of de voorheen geformuleerde doelstellingen op basis van de actualiteit nog reŽel zijn. Door ons financiŽle inzicht en fiscale kennis ontstaat een plan gericht op een goed verzekerd leven en voldoende middelen om uw wensen voor nu en de toekomst te realiseren.

(Her)financieringsconstructies
Fidelis Financieel Intermediair BV kan u adviseren op het gebied van bedrijfsfinanciering, zowel voor bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf als voor de vrije beroepen. Wij kunnen u behulpzaam zijn bij financieringsconstructies voor bijv. uitbreiding van uw bedrijfsactiviteiten, nieuwbouw en werkkapitaal. Herfinanciering kan u veel geld opleveren. Samen met u kijken wij naar de huidige financieringsconstructies. Ook onderzoeken wij waar extra rendement te behalen valt.

Fidelis Financieel Intermediair BV is een gespecialiseerde partij voor financiering en herfinanciering onroerend goed beleggers. Door jarenlange bancaire ervaring kunnen wij te allen tijde een passende en zeer scherpe financiering aanbieden voor uw onroerend goed c.q. onroerend goed belegging.

Iedere klant is anders! Wij inventariseren middels een persoonlijk onderhoud de wensen van de klant. Aan de hand hiervan wordt een programma van eisen opgesteld. Deze eerste stap en het zoeken naar de beste oplossing geschiedt volledig op basis van het 'no cure- no pay' principe. Pas nadat de inventarisatie van de portefeuille c.q. het financiŽle traject is onderzocht, wordt een vaste vergoeding overeengekomen en vastgelegd. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is en vervolgens de transactie wordt geŽffectueerd, zal door ons een succesfee in rekening worden gebracht.

Wij onderhouden uitstekende relaties met goed bekend staande banken. Voor ons is de beste match tussen klant en bank van doorslaggevend belang.

Onze sterke punten op een rij:
- de voor u best passende financieringsconstructie
- snel en adequaat handelen
- flexibiliteit en sterke betrokkenheid
- haalbaarheid vooraf
- het levert u een besparing op

Nazorg
Uiteraard blijven wij regelmatig contact met u houden, om zelf te kunnen constateren of alles naar wens gaat.